Finisaje interioare

  • Acasă
  • /
  • Finisaje interioare

Faiantă & Plăci ceramice

Te-ai gândit să îti redecorezi bucătăria sau baia, dar nu știi care este cea mai bună optiune? Plăcile din ceramică sunt o modalitate excelentă de a renova un spatiu cu aspect obosit. Există multe avantaje și beneficii ale alegerii plăcilor ceramice fată de alte materiale, așa că indiferent de tipul de casă în care locuiti, veti găși cu sigurantă ceva care este perfect pentru dvs.

Montare faianta si placi ceramice Alsecco
Montare gresie Alsecco

Gresie de interior & exterior

Alsecco realizează toate tipurile de montaje de gresie, de la gresia clasică la elemente mai îndrăznete și mai contemporane, cum ar fi mozaicurile de sticlă. Lucrăm la proiecte care variază de la băi și bucătării până la grădini și verande.

Montarea gresiei este un proces foarte delicat care necesită organizare, precizie, bune abilităti de gândire laterală și, mai presus de toate, răbdare.

Montare parchet & parchet laminat

Nu există limită pentru modelele din care puteti alege atunci când alegeti parchet și, cu măiestrie de calitate, o companie va putea crea un model personalizat care se potrivește viziunii dumneavoastră. Modelele traditionale includ chevron, heringbone și coș și sunt încă alegeri populare. Dar nu vă fie teamă să amestecati lucrurile! De asemenea, puteti opta pentru lemn contrastat pentru un aspect unic.

Montare parchet si parchet laminat Alsecco
Zugravit si varuit cu vopsea decorativa

Zugrăvit și văruit cu vopsea decorativă

Dacă v-ati gândit să vă zugrăviti casă, dar nu ati avut timp să o faceti, nu vă faceti griji. Cu ajutorul nostru și cu o calitate garantată, vă puteti curăta și împrospăta locuinta fără a face un efort.

Șapă autonivelantă

Șapă autonivelanta cu fibre de armare este indicată pentru spatii acoperite, dar și pe terase semiacoperite, balcoane etc. Pentru încălzire prin pardoseală, se folosesc sape de nivel speciale. Printre avantajele șapei autonivelante, putem aminti:

Controalează nivelul pavajului sau covorului: Înainte că șapa autonivelanta să fie aplicată, stratul suport va fi amorsat pentru a se evita denivelările.

Rezistente la compresiune: Rezistentă materialelor de nivelare la compresiune este un factor important în cazul șapei autonivelante. Respectarea acestei caracteristici este esentială pentru că sapă să se rezume la operatiunea de nivelare și nu să blocheze la infiltratii.

Îmbunătătirea confortului din locuinte: În lipsa unei izolări termice, stratul de sol se usucă și se degradează, iar oamenii pierd energie în timp ce încălzesc apă pentru uzul casnic.

Sapa autonivelanta Alsecco
Instalatii electrice Alsecco

Instalatii electrice

Indiferent de tipul lucrării(casnic sau industrial), Alsecco oferă următoarele servicii:

- montaj autorizat electrocasnice, cuptor electric, plită cu inductie, plită vitroceramice, ventilator baie, hotă

- montaj autorizat priză, întrerupător, comutator, variator, detector de gaz, senzor mișcare, termostat, etc.

- reparatii, inlocuire tablou electric, siguranta automata, protectie diferentiala, sonerie

Instalatii sanitare

- instalare, montaj profesionist obiecte sanitare: baterie, chiuvetă, lavoar, vas wc, rezervor wc, bideu, cabina de dus, cadă baie, cabina cu hidromasaj, cadă cu hidromasaj

- înlocuire, instalare, montaj autorizat electrocasnice pentru bucătărie: aragaz, plită pe gaz, cuptor pe gaz, hotă bucătărie, mașină de spălat vase și rufe, robinet de apă caldă Delimano, boiler electric, instant electric sau pe gaz

- montaj, înlocuire vas expansiune, flotor, clapet antiretur, supapă sens, presostat, supapă sigurantă, vas tampon

Instalatii sanitare Alsecco
Instalatii termice Alsecco

Instalatii termice

Indiferent de tipul lucrării(casnic sau industrial), Alsecco oferă următoarele servicii:

- montaj autorizat electrocasnice, cuptor electric, plită cu inductie, plită vitroceramice, ventilator baie, hotă

- montaj autorizat priză, întrerupător, comutator, variator, detector de gaz, senzor mișcare, termostat, etc.

- reparatii, inlocuire tablou electric, siguranta automata, protectie diferentiala, sonerie

Ai nevoie de ajutor? Apelează la profesioniști!


Ești în căutarea finisajelor perfecte pentru renovarea casei tale? Vrei să îți construiești noua ta casă? Echipa Alsecco te poate ajuta. Vă oferim servicii complete pentru nevoile dumneavoastră, servicii de finisaje interioare, finisaje exterioare, construcții case și clădiri, renovări spații și locuințe. Datorită experienței acumulate, știm ce este nevoie ca proiectul dumneavoastră să devină realitate și suntem aici pentru a vă ajuta să faceți următorul pas, lăsând expertiza noastră să faca toată munca grea.

Contactează-ne

© Site realizat de Glass Dev Automation