Constructii

Constructii case la roșu

Proiectul de constructie a Casei Roșii este conceput special pentru cei care își doresc doar structura principală a casei. Il poti decora cu propriile tale finisaje in mod liber in functie de preferinte. Suntem responsabili pentru cele mai dificile părti: fundatie, zidărie și structura acoperișului. Apoi, puteti alege metoda de realizare a finisajelor interioare și exterioare, sau puteti alege metoda de instalare. Pentru demararea proiectului de constructie a Casei Roșii este necesar un proiect complet elaborat de arhitect. În general, pașii de urmat sunt următorii: trasarea casei după harta de amplasare, excavarea, întărirea și turnarea fundatiei, realizarea peretilor exteriori și interiori (pentru peretii despărtitori), armături/cofraje și elemente structurale din beton (stâlpi, despărtitori, pardoseli) , Structura acoperișului (capriori și punte), acoperișul va fi montat pe acesta (după alegere, tigle metalice, tigle ceramice etc.).

Alsecco - Constructii case la rosu
Alsecco - Case la cheie

Constructii case la cheie

După cum sugerează și numele, un proiect de constructie a unei case la cheie presupune livrarea de case gata făcute, la cheie. Aceste cladiri pleaca de la case rosii si beneficiaza de finisaje interioare si exterioare, parchet, salubritate, instalatii electrice si termice. Tot ce rămâne pentru a crea casa visurilor tale este să alegi mobila!

Constructia casei la cheie se referă la toate decoratiunile interioare: de la montarea tavanelor false din gips-carton până la tencuiala și tencuiala.Pentru pereti, următorul pas este să vopsiti peretii și tavanele cu vopsea lavabilă, sau să acoperiti peretii și podelele cu gresie. Sau parchet, instalati ușa exterioară și ușa interioară. In ceea ce priveste finisajele exterioare acoperim acoperisul, aplicam un sistem termic-izolatie termica a peretilor exteriori (folosind polistiren expandat) si tamplarie PVC pentru ferestre. Următorul pas în construirea unei case la cheie este instalarea accesoriilor sanitare: chiuvete, căzi sau dușuri, toalete cu apă și echipamente sanitare aferente. Instalatia termica este urmatoarea pe lista de instalatii-formata din centrala termica si calorifere la fiecare etaj.

Instalatia electrică a finalizat proiectul de constructie a casei la cheie, inclusiv planul general, prize și întrerupătoare pentru fiecare cameră. Proiectul în această etapă nu include sistematizarea și amenajarea curtii interioare și nici constructia gardului care înconjoară proprietatea.

Ai nevoie de ajutor? Apelează la profesioniști!


Ești în căutarea finisajelor perfecte pentru renovarea casei tale? Vrei să îți construiești noua ta casă? Echipa Alsecco te poate ajuta. Vă oferim servicii complete pentru nevoile dumneavoastră, servicii de finisaje interioare, finisaje exterioare, construcții case și clădiri, renovări spații și locuințe. Datorită experienței acumulate, știm ce este nevoie ca proiectul dumneavoastră să devină realitate și suntem aici pentru a vă ajuta să faceți următorul pas, lăsând expertiza noastră să faca toată munca grea.

Contactează-ne

© Site realizat de Glass Dev Automation