Finisaje exterioare

  • Acasă
  • /
  • Finisaje exterioare

Tâmplărie PVC și Aluminiu

Conectam interiorul și exteriorul tuturor tipurilor de cladiri cu produse de precizie avansate din punct de vedere tehnic, ce stabilesc standarde în ceea ce priveste calitatea, functionalitatea și fiabilitatea. Ceea ce ne distinge este creativitatea solutiilor noastre constructive. Ne dam silinta sa facem ceea ce recomanda arhitectii, dar mult mai atent, sigur si inteligent

Tencuială decorativă

Atunci când construiești o casă, exteriorul este ultimul lucru pe care îl pui și este unul dintre cele mai importante aspecte, deoarece este ceea ce oamenii vor vedea și vor judeca casa ta. Acesta nu numai că oferă stil și culoare casei tale, dar oferă și protectie împotriva elementelor exterioare.

Tencuiala decorativa Alsecco
Izolare cu vata minerala Alsecco

Izolare cu vată minerală

Este important să aveti grijă de casă dumneavoastră și să folositi materialele potrivite pentru izolare. Trebuie să vă protejati familia și pe dvs. de pericolele de sigurantă care vin odată cu o casă neprotejată. În plus, veti constată că facturile de încălzire și răcire vor fi mai mici că urmare a unei izolatii adecvate.

Beton elicopterizat

Oferim solutii complete pentru aplicarea pardoselilor industriale din beton cu ajutorul polizoarelor de înaltă performantă. La câteva ore de la turnarea betonului, elicopterele pentru beton intervin pentru a îndepărta eventualele neregularităti care pot rămâne pe suprafata betonului turnat. În acest fel, betonul lustruit cu elicopterul formează o suprafată perfectă, plană, rezistentă și fermă.

Beton elicopterizat

Ai nevoie de ajutor? Apelează la profesioniști!


Ești în căutarea finisajelor perfecte pentru renovarea casei tale? Vrei să îți construiești noua ta casă? Echipa Alsecco te poate ajuta. Vă oferim servicii complete pentru nevoile dumneavoastră, servicii de finisaje interioare, finisaje exterioare, construcții case și clădiri, renovări spații și locuințe. Datorită experienței acumulate, știm ce este nevoie ca proiectul dumneavoastră să devină realitate și suntem aici pentru a vă ajuta să faceți următorul pas, lăsând expertiza noastră să faca toată munca grea.

Contactează-ne

© Site realizat de Glass Dev Automation