Tâmplărie PVC și Aluminiu

  • Acasă
  • /
  • Tâmplărie PVC și Aluminiu

Ferestrele sunt una dintre cele mai importante investitii atunci când se construiește o casă. Parametrii lor determină, printre altele, clasa energetică a unei clădiri și confortul locuitorilor săi. Este posibilă dotarea ferestrelor ALSECCO PREMIUM din PVC, marca Veka cu sisteme de economisire a energiei, triple vitrate și armături speciale din otel. Ferestrele noastre sunt deja echipate în versiunile de bază cu accesorii avansate tehnologic, care garantează o bună izolare termică și acustică, precum și un bun confort de utilizare.

Ferestrele din PVC ALSECCO PREMIUM garantează cel mai înalt nivel de economisire a energiei, securitate, izolare fonică și estetică. Ofertă noastră include solutii care se remarcă atât în ceea ce privește calitatea ferestrei, a montajului, cât și designul, ceea ce oferă un efect vizual spectaculos. În ceea ce privește economisirea energiei și alti parametri, sistemele noastre respectă standardele tehnice foarte stricte și toate cerintele arhitectilor și investitorilor.

Ferestre ALSECCO PREMIUM

Ai nevoie de ajutor? Apelează la profesioniști!


Ești în căutarea finisajelor perfecte pentru renovarea casei tale? Vrei să îți construiești noua ta casă? Echipa Alsecco te poate ajuta. Vă oferim servicii complete pentru nevoile dumneavoastră, servicii de finisaje interioare, finisaje exterioare, construcții case și clădiri, renovări spații și locuințe. Datorită experienței acumulate, știm ce este nevoie ca proiectul dumneavoastră să devină realitate și suntem aici pentru a vă ajuta să faceți următorul pas, lăsând expertiza noastră să faca toată munca grea.

Contactează-ne

© Site realizat de Glass Dev Automation